Uusi tyylikäs ilme kotiisi ammattilaisten toteuttamalla huoneistoremontilla Tuusulassa

Kaipaapa kotisi sitten pientä piristystä tai täydellistä uudistusta, ammattitaitoisesta toteutuksesta vastaa Moderna Oy. Teemme sekä pieniä että suuria remontteja koteihin. Meiltä sujuvat asiantuntemuksella keittiön sekä kylpyhuoneen remontointi, pintaremontit ja purkutyöt. Palvelumme avainsanat ovat laatu ja luotettavuus. Valitsemalla meidät kumppaniksesi huoneistoremonttiin voit unohtaa remontoijan unettomat yöt – me teemme työmme laadukkaasti ja luotettavasti. Vuosien saatossa olemme kerryttäneet osaamista ja kokemusta toimivista keittiöratkaisuista. Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme myös suunnitteluapua keittiön uudistamisessa. Lue alta lisää huoneistoremonttiosaamisestamme!

Lue lisää

Kauniisti viimeistellyssä keittiössä puuhastelee iloinen kokki

Keittiö on kodin sydän, tiesivät jo isoäitimme. Toimiva ja ensiluokkaisesti toteutettu keittiö parantaa jokaisen asukkaan viihtyvyyttä. Olemme nähneet matkan varrella monta keittiöremonttia ja tiedämme, kuinka laadukas keittiö syntyy. Suoritamme kaikki keittiön asennukset mukaan lukien kalusteiden asennukset. 


Voimme uusia samalla lisäksi lattiat ja muut pinnat. Palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti ja joustavasti – kotisi sydän on siis hyvissä käsissä.

Yksi urakoitsija hoitaa kaiken

Kuten kylpyhuoneenkin remontoinnissa, keittiön uudistamiseen liittyy monia vaiheita. Yksi asentaa kalusteet, toinen laitteet, kolmas laatoittaa, kunhan joku on ensin purkanut vanhan pois alta. Moderna tekee asiat helpoksi. 


Hoidamme kaiken purkutöistä loppusiivoukseen, eikä sinun tarvitse murehtia, mikä oli kenenkin vastuulla. Jätä keittiöremonttisi ammattilaistemme käsiin ja nauti tyylikkäästä lopputuloksesta!

Pientä pintaremonttia vai pari huonetta lisää? Moderna hoitaa.

Jokainen koti kaipaa ajoittain pientä ehostusta. Hoidamme asiantuntemuksella niin pienet kuin suuretkin huoneistoremontit. Meiltä onnistuvat tilan kokonaisvaltaiset muutokset, jos vaikka haluat muuttaa huoneiden kokoa tai vain laittaa kaikki pinnat uusiksi. Asennamme myös ovia ja kiinteitä kalusteita sekä erilaisia pintamateriaaleja. 


Kaikki työt tehdään ensiluokkaisella ammattitaidolla asiakkaan toiveita kuunnellen. Kodinomistajan rennoin remontti alkaa Modernasta!