Luotettava ja ammattitaitoinen kumppani Moderna Oy kylpyhuoneremontteihin Tuusulassa

Onpa haaveenasi kylpylätunnelmainen keidas tai modernin linjakas kylpyhuone, toteutamme sen ammattitaidolla. Paras lopputulos remontissa saadaan huolellisella suunnittelulla ja ammattimaisella toteutuksella. Kylpyhuone on asumisviihtyvyyden kannalta yksi tärkeimmistä huoneista, joten sitä remontoidessa ei kannata oikoa mutkissa. Ahdaskin kylpyhuone saadaan toimivalla suunnittelulla vaikuttamaan avaralta, ja usein jo pienellä ehostuksella saadaan uusi raikas ilme. Lue lisää avaimet käteen -palveluna tehtävistä laadukkaista kylpyhuoneremonteistamme!

Lue lisää

Modernan vaivaton kylpyhuoneremontti takaa mielenrauhan ja laadukkaan lopputuloksen

Märkätilojen remontoiminen ei ole suoraviivaisen yksinkertaista, vaan huomioon on otettava monia asioita. Parhaan lopputuloksen saat palkkaamalla alan ammattilaisen huolehtimaan työn onnistumisesta. Laajan yhteistyöverkostomme ansiosta pystymme hoitamaan remontin kaikki vaiheet kokonaisvaltaisesti avaimet käteen -palveluna. Halutessasi teemme märkätilaremontteja myös osasuorituksina. Olemme kerryttäneet kokemusta kylpyhuoneremonteista ja meiltä hoituvat myös vaativammat erikoiskohteet sekä pintojen mikrosementoinnit. Olemme ilomielin mukana toteuttamassa unelmiesi kylpyhuonetta, oli se sitten klassista kauneutta vaaliva tai moderneja linjoja arvostava.

Lempeät löylyt Modernan kokemuksella tehdystä laadukkaasta saunaremontista

Modernin kylpyhuoneen erottamaton osa on tietenkin sauna. Hemmottelevan ja rentouttavan saunakokemuksen takaavat laadukkaat materiaalit ja tyylikäs viimeistely. Osaavat ja kokeneet ammattilaisemme varmistavat onnistuneen saunaremontin, josta jää lämmin mieli.

Vedeneristystyöt vankkumattomalla ammattitaidolla

Märkätilojen remontoinnin onnistumisen A ja O on hyvin tehty vedeneristys. Vankkumattoman asiantuntemuksemme ansiosta voit luottaa lopputuloksen turvallisuuteen. Sinun ja kotisi turvallisuus ovat ensisijaisen tärkeitä, eikä vedeneristyksen toimivuudesta huolehtimisen pitäisi kuulua kodinomistajan arkeen. 


Suojaamme märkätilojen rakenteet noudattaen tarkimpia ohjeistuksia ja käyttämällä uusimpia työmenetelmiä. Olemme luotettava kumppanisi märkätilarakentamisessa.